Для початківців, хто зазвичай захоплюється приготуванням стр

A propos de la tournée de S. Bez. Communiquez à tou-te-s vos remarques, questions, suggestions, ce qui se dit et se fait dans les établissements à cette occasion!

Для початківців, хто зазвичай захоплюється приготуванням стр

de Paulautog le 03 Oct 2025, 06:29

Я просто не можу не розказати історією, яка сталася у мною того самого тижня, і це було.... Моя мала захотіла, щоб я приготувала дещо святкове з нагоди день народження. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, взялася переглядати ідею у мережі і... о боже!. Провела аж півтора години марних пошуків, стрибаючи із ресурсу до черговий кулінарний портал! Перші ідеї виявилися надто заплутані, декілька - зі справжніми дорогими інгредієнтами, ще кілька - серед тоннами банерів. А як грім серед ясного неба як же я вспомнила про існування цей порятунок каталог й за 5 хвилин вишукала - той самий варіант! Варіант був так покроковим, що навіть навіть 12-літня помічниця спромоглася своїй мамі допомогти. Наприкінці наш тандем спекли дивовижний торт, і він перетворився на справжнім хітом свята. Тепер всі мої вже заздрісні знайомі питають: "В якому місці я знайшла цей диво настільки чудовий рішення?"
Сайт
Paulautog

Retourner vers Pélerin Bez dans les gymnases