Яким чином отримав інформацію про все на світі на єдиному ре

Discussions et informations

Яким чином отримав інформацію про все на світі на єдиному ре

de Renewobser le 30 Mar 2026, 07:39

Днями випадково знайшов портал, що спочатку виглядав як звичайним інформаційним порталом. Ідеться про портал Retro і розташований на https://retro.ua/.

Коли я зайшов на сайт, моїм очам постав доволі несподіваний набір тем: статті про фази Місяця, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Це привернуло мою увагу, і продовжив знайомство. З'ясувалося, що на сайті зібрано чимало корисної інформації на найрізноманітніші питання: від медичних порад і календарів до описів звичаїв та граматики. Незважаючи на ім'я "Retro", публікації — це сучасна довідкова інформація, котрі стануть у нагоді щодня.

Найбільше мені запам'яталася стаття про те, коли ставити двокрапку — чітко описано тонкощі, що згадуються з навчання доволі розмито. Також взяв до уваги статтю з календарем свят у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе оригінальним міксом календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато коли, чому і як.
Renewobser

Retourner vers Gel des notes